www.pjbet.com

澳门新葡京997755

www.pjbet.com
项目标签
设想公司 :
位置 :
范例 :
质料 :
文章分类 :
标签 :

非常感谢  予gooood分享以下内容。更多关于他们:Appreciation towards  for providing the following description:

酵头最初被设想为一个人们见面,分享和品尝的场所。灰色石材的体量和黄铜装饰的细节满足了或许与友人分享一块美味披萨,又或许享受一杯红酒的社交空间的想象。

Lievito is designed as a place to meet, to share and to taste. A new restaurant for socializing while sharing slices of gourmet pizza and enjoying a glass of wine in a space defined by grey stone volumes and brass details.

▼餐厅外观,view of the restaurant

项目为一个长条形的空间,南侧从酒店大厅起至北侧面向一条河流打开。沿着长条形空间,我们设计了一系列不同的微环境-从公共的到私密的,借用自然光线介入空间的不同的姿态为使用者创设不同的空间氛围。

The property venue is a long strip that stretches from a lobby of a hotel on the south side to a big opening on the north side, facing a river. Along this stretch the design creates different environments – from very public to very intimate spaces – to offer various atmospheres to the costumers, following the natural light access in the space.

▼平面图:长条形的空间,plan: the property is a long strip

位于北侧立面可完全开启的大型折叠门意在吸引顾客走进餐厅吧台和Aperitivo餐区。一些特制的黄铜屏风插在独立的石头吧台上,成为空间中精致优雅的视觉焦点。吧台区域为各种形式的社交活动提供了足够的可能性。走向前一步,扶手椅环绕在窗户周围打造了一个舒适的休息区。

The big, fully operable folding window in the north is inviting guests to the restaurant’s bar and aperitivo area. This space is dominated by a free standing stone bar counter enlightened by the insertion of a brass screen. The bar area is lightly furnished to offer space for any form of socialisation. A step up, armchairs creating a lounge area next to the window, which can be easily extended to the terraces due to the fully operable folding window.

▼北立面可完全开启的大型折叠门吸引顾客走进餐厅,the big fully open folding window in the north is inviting guests to the restaurant

▼黄铜屏风插在独立的石头吧台上, a free standing stone bar counter enlightened by the insertion of a brass screen

▼舒适的休息区,the rest area

如果从吧台退后一步,顾客将来到就餐区。类似西侧墙面的长形灯具等元素以及其重复的出现,强调了这个空间自身持有的强烈特质-线性。

Taking a step down from the bar area, the costumer reaches the dining area. The length of the space is emphasised by various elements as the long light along the west wall and its replication as stripe insert in the wall.

▼就餐区,dining space

厨房采取了一种从石块中雕刻而出的姿态,持有一个开放厨房的窗口,与空间中一个就餐长椅和鸡尾酒吧中壁龛式的座位平行和呼应。所有区域相互之间拥有直接的联系,然而我们通过高差以及空间高度变化突出了各个区域之间的可辨识性。空间材料的选择矜持且独特。吧台与厨房采用具有强烈实体感的石材。灯光,家具以及其他元素则由黑色钢制成。

The kitchen, organized in parallel to this setting, takes the shape of a stone block carved out to host an open kitchen windows, a long bench for the dining area and the niche for the cocktail in the bar. All areas are in direct contact with each other, but still separated through steps and different room heights. The material selection features few but distinctive materials. The bar and the kitchen are designed as solid stone blocks. Lights, furniture and other elements are made of black steel.

▼厨房窗口与用餐空间对视,the direct connection of the kitchen and the dining space

一些由黄铜制作的小元素节制地点缀在空间之中,丰富空间的同时并不打破原本优雅的灰色调:一个贯穿整面西墙的色带,一个定制的悬浮在开放天花之下的线性灯具,一个面对披萨厨房的柜台以及一个分隔就餐长椅与吧台的金属盒子。每个座位都能感知到这些细微精致的黄铜元素,在空间中成为了一种超出自然石材灰色调和粗糙表面水泥墙质感的充满生气的例外。

Small elements in brass enrich the space without breaking the grey palette: a long ribbon runs the entire west wall, a custom linear lamp floats under the open ceiling, a counter faces the open pizza kitchen and a golden box separates the dining bench from the bar: each seat enjoys a glimpse of brass that create a vibrant exception in the neutral tone of the stone volumes and the ragged cement of the wall finish.

▼空间细节,detail

南侧的入口有一个圆形的黄铜壁龛,当顾客进入门厅时,这轮黄铜作为大环境下的一个异型的元素迅速捉捕顾客的注意。在北侧,新增的楼梯连接了酵头和他们的好邻居-福弥。线性的外部灯光,作为一种对室内空间的回应,被安置在入口的上方。相同元素的在女儿墙平台反复出现,创造出一个可供顾客放置酒杯的搁架,方便顾客没有顾虑的欣赏河景。最后,酵头的Logo与菜单呈现了这个餐厅的通篇设计。

The entrance in the south is a round brass niche that with its simplicity works as an attraction point in the heterogenic environment of the lobby. In the north side, the new staircase leads the access to the neighbour restaurant FIUME and to the stone terrace of LIEVITO. As a recall of the interior decoration, a linear external light in brass run on the top of the entrance. The same element is duplicated near the parapet of the terrace to create a comfortable shelve to hold the glass while enjoying the river view.The visual identity with logo and menus completes the overall design of the restaurant.

▼入口,entrance

▼logo设计,design of logo

▼菜单设计,design of menu

▼剖面图:黄铜细节打破优雅的灰色调,section: the brass element go through the entire grey space

项目地址:北京,中国
北京市朝阳区麦子店西街39号富驿时尚酒店大堂一层
项目面积:200平方米
设计:MDDM STUDIO 木答答木(北京)建筑设计咨询有限公司
团队:MARGRET DOMKO ,MOMO ANDREA DESTRO,MARTINA MURATORI,AMIRLIN SUNDERIYA,曾德婷,赵雪
客户:TGFG – The Good Food Group
承包人:北京鑫瑞徕展览服务有限公司
桌子生产商:北京恒源厚丰金属制品有限公司
摄影:JONATHAN LEIJONHUFVUD

PROJECT NAME: LIEVITO – GOURMET PIZZA AND BAR
COMPLETION YEAR: 2017
BUILT AREA: 200 SQM
PROJECT LOCATION: BEIJING – CHINA
Maizidian West Street 39 Chaoyang District, Beijing
DESIGN: MDDM STUDIO
TEAM: MARGRET DOMKO , MOMO ANDREA DESTRO, MARTINA MURATORI, AMIRLIN SUNDERIYA, ZENG DE TING, XIAO XUE
CLIENT:TGFG – The Good Food Group
CONTRACTOR: BEIJING XINRUILAI EXHIBITION SERVICE LTD.
TABLE PRODUCER: HENGYUANHOUFENG METAL PRODUCTS CO., LTD
PHOTO: JONATHAN LEIJONHUFVUD

Chinese & English text: MDDM STUDIO

More:   更多关于他们:



最新事情
揭晓批评
3 批评
  1. 墙面的像水磨石的材质是什么啊?

您的浏览器曾经过期! 不克不及准确阅览该网站。Your Browser is outdated to view this website!

请更新您的浏览器或改换 Chrome, Firefox, IE 11, 或 EDGE 以得到最好阅读体验!Please update your website to the latest browser or switch to Chrome, Firefox, IE 11 or EDGE to get the best experience.

×